Een serie over de Friese Elfsteden Complete serie € 3000,=

uit 2013 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

alle Friese steden bij elkaar

2016

Alle Friese 11-steden bij elkaar

Sneek

2014

In combinatie met een gedicht maakt deze voorstelling van Sneek deel uit van de geschiedenis van de Friese Elfsteden in vogelvlucht.    

IJlst

2014

In combinatie met een gedicht maakt dezevoorstelling van IJlst deel uit van de geschiedenis van de Friese Elfsteden in vogelvlucht.  

Sloten

2013

In combinatie met een gedicht maakt dezevoorstelling van Sloten deel uit van de geschiedenis van de Friese Elfsteden in vogelvlucht.  

Stavoren

2014

In combinatie met een gedicht maakt dezevoorstelling van Stavoren deel uit van de geschiedenis van de Friese Elfsteden in vogelvlucht.  

Hindeloopen

2013

In combinatie met een gedicht maakt dezevoorstelling van Hindeloopen deel uit van de geschiedenis van de Friese Elfsteden in vogelvlucht.  

Workum

2013

In combinatie met een gedicht maakt dezevoorstelling van Workum deel uit van de geschiedenis van de Friese Elfsteden in vogelvlucht.  

Bolsward

2014

In combinatie met een gedicht maakt dezevoorstelling van Bolsward deel uit van de geschiedenis van de Friese Elfsteden in vogelvlucht.  

Harlingen

2014

In combinatie met een gedicht maakt dezevoorstelling van Harlingen deel uit van de geschiedenis van de Friese Elfsteden in vogelvlucht.  

Franeker

2014

In combinatie met een gedicht maakt dezevoorstelling van Franeker deel uit van de geschiedenis van de Friese Elfsteden in vogelvlucht.  

Dokkum

2014

In combinatie met een gedicht maakt dezevoorstelling van Dokkum deel uit van de geschiedenis van de Friese Elfsteden in vogelvlucht.  

Leeuwarden

2014

In combinatie met een gedicht maakt dezevoorstelling van Leeuwarden deel uit van de geschiedenis van de Friese Elfsteden in vogelvlucht.